Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Volatile compounds in Prošek dessert wines produced from white and red grapes
ID
Hribar, Janez
(
Avtor
),
ID
Budić-Leto, Irena
(
Avtor
),
ID
Humar, Iva
(
Avtor
),
ID
Zdunić, Goran
(
Avtor
),
ID
Zlatić, Emil
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.17221/28/2015-CJFS
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2015
Št. strani:
Str. 354-360
Številčenje:
Vol. 33, no. 4
PID:
20.500.12556/RUL-83389
UDK:
663.226:543.635.6
ISSN pri članku:
1212-1800
DOI:
10.17221/28/2015-CJFS
COBISS.SI-ID:
4631672
Datum objave v RUL:
17.08.2016
Število ogledov:
1234
Število prenosov:
178
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Czech Journal of Food Sciences
Skrajšan naslov:
Czech J. Food Sci.
Založnik:
Česká akademie zemědělských věd, Ústav zemědělských a potravinářských informací
ISSN:
1212-1800
COBISS.SI-ID:
2457464
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
desertna vina
,
Prošek
,
aroma vina
,
hlapne komponente
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj