izpis_h1_title_alt

Volatile compounds in Prošek dessert wines produced from white and red grapes
ID Hribar, Janez (Avtor), ID Budić-Leto, Irena (Avtor), ID Humar, Iva (Avtor), ID Zdunić, Goran (Avtor), ID Zlatić, Emil (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.17221/28/2015-CJFS Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 354-360
Številčenje:Vol. 33, no. 4
PID:20.500.12556/RUL-83389 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.226:543.635.6
ISSN pri članku:1212-1800
DOI:10.17221/28/2015-CJFS Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4631672 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:17.08.2016
Število ogledov:1226
Število prenosov:178
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Czech Journal of Food Sciences
Skrajšan naslov:Czech J. Food Sci.
Založnik:Česká akademie zemědělských věd, Ústav zemědělských a potravinářských informací
ISSN:1212-1800
COBISS.SI-ID:2457464 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, desertna vina, Prošek, aroma vina, hlapne komponente

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj