Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The feasibility of using tartary buckwheat as a Se-containing food material
ID
Germ, Mateja
(
Avtor
),
ID
Kreft, Ivan
(
Avtor
),
ID
Stibilj, Vekoslava
(
Avtor
),
ID
Golob, Aleksandra
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.hindawi.com/journals/jchem/aa/246042/
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
buckwheat
,
selenium
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2015
Št. strani:
Str. 1-4, 246042
PID:
20.500.12556/RUL-82528
UDK:
581.1
ISSN pri članku:
2090-9071
COBISS.SI-ID:
3423567
Datum objave v RUL:
25.05.2016
Število ogledov:
1551
Število prenosov:
229
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of Chemistry (Hindawi) (Online)
Založnik:
Hindawi Publishing Corporation
ISSN:
2090-9071
COBISS.SI-ID:
5026842
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj