izpis_h1_title_alt

The feasibility of using tartary buckwheat as a Se-containing food material
ID Germ, Mateja (Avtor), ID Kreft, Ivan (Avtor), ID Stibilj, Vekoslava (Avtor), ID Golob, Aleksandra (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.hindawi.com/journals/jchem/aa/246042/ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:buckwheat, selenium
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 1-4, 246042
PID:20.500.12556/RUL-82528 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581.1
ISSN pri članku:2090-9071
COBISS.SI-ID:3423567 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:25.05.2016
Število ogledov:1347
Število prenosov:226
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of Chemistry (Hindawi) (Online)
Založnik:Hindawi Publishing Corporation
ISSN:2090-9071
COBISS.SI-ID:5026842 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj