izpis_h1_title_alt

Kakovost plodov nekaterih sort kakija (Diospyros kaki L.) : diplomsko delo
ID Okorn, Barbara (Avtor), ID Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,32 MB)
MD5: 7AD1BA8A07EA7B75458CDF25E317DA29
PID: 20.500.12556/rul/3606316d-fe29-4658-b0a9-b27d9aa0dd91

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, rastlinske sorte, kakovost, kemijska analiza, sladkorji, organske kisline, barva plodov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Okorn]
Leto izida:2009
Št. strani:XI, 40 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-805 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.45:543.6:543.92:547.45:547.1-3(043.2)
COBISS.SI-ID:6194809 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1771
Število prenosov:381
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit-culture, persimmon, Diospyros kaki, plant varieties, quality, chemical analysis, sugars, organic acids, fruit color

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj