Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kakovost plodov nekaterih sort kakija (Diospyros kaki L.) : diplomsko delo
ID
Okorn, Barbara
(
Avtor
),
ID
Hudina, Metka
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(4,32 MB)
MD5: 7AD1BA8A07EA7B75458CDF25E317DA29
PID:
20.500.12556/rul/3606316d-fe29-4658-b0a9-b27d9aa0dd91
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
kaki
,
Diospyros kaki
,
rastlinske sorte
,
kakovost
,
kemijska analiza
,
sladkorji
,
organske kisline
,
barva plodov
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Okorn]
Leto izida:
2009
Št. strani:
XI, 40 f., [7] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-805
UDK:
634.45:543.6:543.92:547.45:547.1-3(043.2)
COBISS.SI-ID:
6194809
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1904
Število prenosov:
390
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
fruit-culture
,
persimmon
,
Diospyros kaki
,
plant varieties
,
quality
,
chemical analysis
,
sugars
,
organic acids
,
fruit color
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj