Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | vino, biogeni amini, rdeče vino, tehnološki postopki, fermentacija, mikrobiološka dekarboksilacija |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano (r6) |
---|
Tipologija: | 1.02 - Pregledni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2013 |
---|
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
---|
Št. strani: | str. 249-261 |
---|
Številčenje: | Letn. 101, št. 2 |
---|
UDK: | 663.252:547.233:615.3 |
---|
ISSN pri članku: | 1581-9175 |
---|
DOI: | 10.2478/acas-2013-0021  |
---|
COBISS.SI-ID: | 4320120  |
---|
Število ogledov: | 793 |
---|
Število prenosov: | 153 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|