izpis_h1_title_alt

Biogenic amines in red wine : the impact of technological processing of grape and wine
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Šućur, Sanja (Avtor), ID Prosen, Helena (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-RENWRR60 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:vino, biogeni amini, rdeče vino, tehnološki postopki, fermentacija, mikrobiološka dekarboksilacija
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 249-261
Številčenje:Letn. 101, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-79050 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252:547.233:615.3
ISSN pri članku:1581-9175
DOI:10.2478/acas-2013-0021 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4320120 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:32057
Število prenosov:228
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj