Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Biogenic amines in red wine : the impact of technological processing of grape and wine
ID
Košmerl, Tatjana
(
Avtor
),
ID
Šućur, Sanja
(
Avtor
),
ID
Prosen, Helena
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-RENWRR60
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
vino
,
biogeni amini
,
rdeče vino
,
tehnološki postopki
,
fermentacija
,
mikrobiološka dekarboksilacija
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 249-261
Številčenje:
Letn. 101, št. 2
PID:
20.500.12556/RUL-79050
UDK:
663.252:547.233:615.3
ISSN pri članku:
1581-9175
DOI:
10.2478/acas-2013-0021
COBISS.SI-ID:
4320120
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
32161
Število prenosov:
228
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj