izpis_h1_title_alt

Influence of arbuscular mycorrhiza on osmotic adjustment compounds and antioxidant enzyme activity in nodules of salt-stressed soybean (Glycine max)
Younesi, Omid (Avtor), Moradi, Ali (Avtor), Namdari, Amin (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/september2013/06Younesi.pdf Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:soybean, vesicular arbuscular mycorrhizae, osmosis, antioxidants, osmotic stress, salinity, root nodules, salt tolerance
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 219-230
Številčenje:Letn. 101, št. 2
UDK:581:633.34
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:7771001 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:340
Število prenosov:181
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:soja, antioksidativne aktivnosti, antioksidanti, noduli, slanost, arbuskularna mikoriza, slanostni stres

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj