izpis_h1_title_alt

Influence of arbuscular mycorrhiza on osmotic adjustment compounds and antioxidant enzyme activity in nodules of salt-stressed soybean (Glycine max)
ID Younesi, Omid (Avtor), ID Moradi, Ali (Avtor), ID Namdari, Amin (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/september2013/06Younesi.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:soybean, vesicular arbuscular mycorrhizae, osmosis, antioxidants, osmotic stress, salinity, root nodules, salt tolerance
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 219-230
Številčenje:Letn. 101, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-78956 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581:633.34
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:7771001 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:1461
Število prenosov:342
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:soja, antioksidativne aktivnosti, antioksidanti, noduli, slanost, arbuskularna mikoriza, slanostni stres

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj