Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Influence of arbuscular mycorrhiza on osmotic adjustment compounds and antioxidant enzyme activity in nodules of salt-stressed soybean (Glycine max)
ID
Younesi, Omid
(
Avtor
),
ID
Moradi, Ali
(
Avtor
),
ID
Namdari, Amin
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://aas.bf.uni-lj.si/september2013/06Younesi.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
soybean
,
vesicular arbuscular mycorrhizae
,
osmosis
,
antioxidants
,
osmotic stress
,
salinity
,
root nodules
,
salt tolerance
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 219-230
Številčenje:
Letn. 101, št. 2
PID:
20.500.12556/RUL-78956
UDK:
581:633.34
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
7771001
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
1464
Število prenosov:
342
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
soja
,
antioksidativne aktivnosti
,
antioksidanti
,
noduli
,
slanost
,
arbuskularna mikoriza
,
slanostni stres
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj