izpis_h1_title_alt

Identifikacija in kvantifikacija sestavin arome tatarske ajde (Fagopyrum tataricum Gaertn.) s plinsko kromatografijo : diplomska naloga
Kodrič, Katarina (Avtor), Kreft, Samo (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Prosen, Helena (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2010/Kodric_Katarina_dipl_nal_2010.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tatarska ajda, arome, izolacija aromatičnih spojin, metode, destilacijski ekstrakti, GC-MS
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2010
Založnik:[K. Kodrič]
Št. strani:52 str.
Kraj:Ljubljana
UDK:581.19
COBISS.SI-ID:2876017 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:530
Število prenosov:173
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Identification and quantification of aroma compounds of tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.) with gas chromatography

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj