izpis_h1_title_alt

Identifikacija in kvantifikacija sestavin arome tatarske ajde (Fagopyrum tataricum Gaertn.) s plinsko kromatografijo : diplomska naloga
ID Kodrič, Katarina (Avtor), ID Kreft, Samo (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Prosen, Helena (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2010/Kodric_Katarina_dipl_nal_2010.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tatarska ajda, arome, izolacija aromatičnih spojin, metode, destilacijski ekstrakti, GC-MS
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Kodrič]
Leto izida:2010
Št. strani:52 str.
PID:20.500.12556/RUL-71080 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581.19
COBISS.SI-ID:2876017 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1624
Število prenosov:309
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Identification and quantification of aroma compounds of tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.) with gas chromatography

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj