Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Identifikacija in kvantifikacija sestavin arome tatarske ajde (Fagopyrum tataricum Gaertn.) s plinsko kromatografijo : diplomska naloga
ID
Kodrič, Katarina
(
Avtor
),
ID
Kreft, Samo
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Prosen, Helena
(
Komentor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2010/Kodric_Katarina_dipl_nal_2010.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
tatarska ajda
,
arome
,
izolacija aromatičnih spojin
,
metode
,
destilacijski ekstrakti
,
GC-MS
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Kodrič]
Leto izida:
2010
Št. strani:
52 str.
PID:
20.500.12556/RUL-71080
UDK:
581.19
COBISS.SI-ID:
2876017
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1619
Število prenosov:
309
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Identification and quantification of aroma compounds of tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.) with gas chromatography
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj