Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | dozorevanje grozdja, 'Sauvignon', mošt, vino, kemijska sestava, kinetika fermentacije |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga (mb22) |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2012 |
---|
Založnik: | [J. Korošec] |
---|
Št. strani: | XI, 80 f., [3] f. pril. |
---|
Kraj: | Maribor |
---|
UDK: | 634.836:663.2:005.336.3(043) |
---|
COBISS.SI-ID: | 3346988  |
---|
Število ogledov: | 2192 |
---|
Število prenosov: | 1191 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|