izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti sorte 'Sauvignon' od grozdja do vina : magistrsko delo
Korošec, Janja (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=30233 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:dozorevanje grozdja, 'Sauvignon', mošt, vino, kemijska sestava, kinetika fermentacije
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[J. Korošec]
Št. strani:XI, 80 f., [3] f. pril.
Kraj:Maribor
UDK:634.836:663.2:005.336.3(043)
COBISS.SI-ID:3346988 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1855
Število prenosov:1100
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grape ripening, 'Sauvignon Blanc', must, wine, chemical structure, fermentation kinetics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj