izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti sorte 'Sauvignon' od grozdja do vina : magistrsko delo
ID Korošec, Janja (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=30233 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:dozorevanje grozdja, 'Sauvignon', mošt, vino, kemijska sestava, kinetika fermentacije
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Maribor
Založnik:[J. Korošec]
Leto izida:2012
Št. strani:XI, 80 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-7 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.836:663.2:005.336.3(043)
COBISS.SI-ID:3346988 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3583
Število prenosov:1362
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grape ripening, 'Sauvignon Blanc', must, wine, chemical structure, fermentation kinetics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj