Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Parametri kakovosti sorte 'Sauvignon' od grozdja do vina : magistrsko delo
ID
Korošec, Janja
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=30233
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
dozorevanje grozdja
,
'Sauvignon'
,
mošt
,
vino
,
kemijska sestava
,
kinetika fermentacije
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Maribor
Založnik:
[J. Korošec]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XI, 80 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-7
UDK:
634.836:663.2:005.336.3(043)
COBISS.SI-ID:
3346988
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
4090
Število prenosov:
1397
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
grape ripening
,
'Sauvignon Blanc'
,
must
,
wine
,
chemical structure
,
fermentation kinetics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj