Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Priprava ajdovih keksov za prehranske poskuse
ID
Vombergar, Blanka
(
Avtor
),
ID
Gostenčnik, Darinka
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-CVDZO20N
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
navadna ajda
,
tatarska ajda
,
moka
,
piškoti
,
prehranski poskusi
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2005
Št. strani:
Str. 397-409
Številčenje:
Letn. 85, št. 2
PID:
20.500.12556/RUL-60696
UDK:
664.68
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
4492921
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1439
Število prenosov:
243
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Production of buckwheat biscuits for nutritional studies
Ključne besede:
common buckwheat
,
tartary buckwheat
,
flour
,
biscuits
,
nutritional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj