izpis_h1_title_alt

Priprava ajdovih keksov za prehranske poskuse
ID Vombergar, Blanka (Avtor), ID Gostenčnik, Darinka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-CVDZO20N Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:navadna ajda, tatarska ajda, moka, piškoti, prehranski poskusi
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2005
Št. strani:Str. 397-409
Številčenje:Letn. 85, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-60696 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.68
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4492921 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1154
Število prenosov:236
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Production of buckwheat biscuits for nutritional studies
Ključne besede:common buckwheat, tartary buckwheat, flour, biscuits, nutritional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj