izpis_h1_title_alt

Genetske in biotehnološke osnove kakovosti škroba v rastlinskih pridelkih in živilih
Škrabanja, Vida (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-LJXXBKV1 Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:škrob, amiloza, amilopektin, encimi, geni, biotehnologija, kakovost, rezistentni škrob
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2005
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 419-427
Številčenje:Let. 85, Št. 2
UDK:664
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4493433 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:404
Število prenosov:86
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Genetic and biotechnological approach to starch quality in plant products and foods
Ključne besede:starch, quality, quantitative annalysis, amylose, amylopectin, enzymes, genes, resistant starch

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj