izpis_h1_title_alt

Changes in the inner quality parameters of apple fruit from technological to edible maturity
Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.2478/v10014-009-0003-3 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:apples, fruits, storage, phenolic compounds, technological maturity, sugars, organic acids, edible maturity
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 17-29
Številčenje:Let. 93, Št. 1
UDK:634.1
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6022777 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:619
Število prenosov:272
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jablana, malus pumila, tehnološka zrelost, fenolne spojine, užitna zrelost, organske kisline, sladkorji

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj