izpis_h1_title_alt

Changes in the inner quality parameters of apple fruit from technological to edible maturity
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.2478/v10014-009-0003-3 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:apples, fruits, storage, phenolic compounds, technological maturity, sugars, organic acids, edible maturity
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 17-29
Številčenje:Let. 93, Št. 1
PID:20.500.12556/RUL-57045 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6022777 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1384
Število prenosov:371
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jablana, malus pumila, tehnološka zrelost, fenolne spojine, užitna zrelost, organske kisline, sladkorji

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj