Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Changes in the inner quality parameters of apple fruit from technological to edible maturity
ID
Mikulič Petkovšek, Maja
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.2478/v10014-009-0003-3
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
apples
,
fruits
,
storage
,
phenolic compounds
,
technological maturity
,
sugars
,
organic acids
,
edible maturity
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2009
Št. strani:
Str. 17-29
Številčenje:
Let. 93, Št. 1
PID:
20.500.12556/RUL-57045
UDK:
634.1
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
6022777
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1906
Število prenosov:
394
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
jablana
,
malus pumila
,
tehnološka zrelost
,
fenolne spojine
,
užitna zrelost
,
organske kisline
,
sladkorji
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj