izpis_h1_title_alt

Antimicrobial activity of rosemary extracts (Rosmarinus officinalis L.) against different species of Listeria
ID Rožman, Tanja (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.2478/v10014-009-0007-z Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:patogeni mikroorganizmi, Listeria, Listeria monocytogenes, rastlinski ekstrakti, rožmarin, protimikrobno delovanje, karnozolna kislina, minimalna inhibitorna koncentracija, minimalna baktericidna koncentracija, pathogens, Listeria, Listeria monocytogenes, plant extracts, rosemary, antimicrobial activity, carnosic acid, minimal inhibitory concentration, minimal bactericidal concentration
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 51-58
Številčenje:Let. 93, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-56936 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24:582.929.4
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:3645816 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3273
Število prenosov:527
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj