Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Evaluation of cacao-pudding as a probiotic food carrier and sensory acceptability properties
ID
Irkin, Reyhan
(
Avtor
),
ID
Guldas, Metin
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-AWUP6ZQ6
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
probiotična živila
,
puding
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 223-232
Številčenje:
Letn. 97, št. 3
PID:
20.500.12556/RUL-55576
UDK:
664
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
6867577
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
874
Število prenosov:
149
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Sprejemljivost kakavovega pudinga kot osnove za probiotične prehranske izdelke
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj