izpis_h1_title_alt

Evaluation of cacao-pudding as a probiotic food carrier and sensory acceptability properties
ID Irkin, Reyhan (Avtor), ID Guldas, Metin (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-AWUP6ZQ6 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:probiotična živila, puding
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 223-232
Številčenje:Letn. 97, št. 3
PID:20.500.12556/RUL-55576 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6867577 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:815
Število prenosov:148
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sprejemljivost kakavovega pudinga kot osnove za probiotične prehranske izdelke

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj