Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv kefirja na črevesno mikrobno združbo in kancerogenezo eksperimentalno induciranih črevesnih tumorjev na podganah : magistrsko delo
ID
Boštar, Matjaž
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Raspor, Peter
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,32 MB)
MD5: CA637FF1E7BE90ED932CE8D2DF421E0A
PID:
20.500.12556/rul/28a90d52-a04d-479d-af2e-92b17c198f55
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
fermentirani mlečni izdelki
,
kefir
,
kefirna zrna
,
prehranska vrednost
,
črevesna mikrobna združba
,
tumorji
,
podgane Wistar
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Boštar]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XII, 111 f.
PID:
20.500.12556/RUL-462
UDK:
637.146:641.1
COBISS.SI-ID:
3174520
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2573
Število prenosov:
453
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
fermented dairy products
,
kefir
,
kefir grains
,
nutritional values
,
intestinal microflora
,
tumors
,
rats Wistar
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj