izpis_h1_title_alt

Vpliv kefirja na črevesno mikrobno združbo in kancerogenezo eksperimentalno induciranih črevesnih tumorjev na podganah : magistrsko delo
ID Boštar, Matjaž (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Raspor, Peter (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,32 MB)
MD5: CA637FF1E7BE90ED932CE8D2DF421E0A
PID: 20.500.12556/rul/28a90d52-a04d-479d-af2e-92b17c198f55

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:fermentirani mlečni izdelki, kefir, kefirna zrna, prehranska vrednost, črevesna mikrobna združba, tumorji, podgane Wistar
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Boštar]
Leto izida:2006
Št. strani:XII, 111 f.
PID:20.500.12556/RUL-462 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.146:641.1
COBISS.SI-ID:3174520 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2268
Število prenosov:433
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fermented dairy products, kefir, kefir grains, nutritional values, intestinal microflora, tumors, rats Wistar

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj