izpis_h1_title_alt

Vpliv pogojev mletja s krogličnim mlinom na fizikalno-kemijske lastnosti različnih vrst laktoze : [magistrski študij industrijska farmacija]
ID Bolha, Matevž (Avtor), ID Planinšek, Odon (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2013/Bolha_Matevz_mag_nal_2013.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:laktoza, mletje, lastnosti mletih delcev, farmacija, termična analiza, vrstična elektronska mikroskopija, farmacevtska industrija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Bolha]
Leto izida:2013
Št. strani:54 f.
PID:20.500.12556/RUL-44276 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:541.11+66.04(043.3)
COBISS.SI-ID:3397489 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2173
Število prenosov:345
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of ball-milling conditions on physical and chemical properties of different lactose types

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj