izpis_h1_title_alt

Vpliv pogojev mletja s krogličnim mlinom na fizikalno-kemijske lastnosti različnih vrst laktoze : [magistrski študij industrijska farmacija]
Bolha, Matevž (Avtor), Planinšek, Odon (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2013/Bolha_Matevz_mag_nal_2013.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:laktoza, mletje, lastnosti mletih delcev, farmacija, termična analiza, vrstična elektronska mikroskopija, farmacevtska industrija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2013
Založnik:[M. Bolha]
Št. strani:54 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:541.11+66.04(043.3)
COBISS.SI-ID:3397489 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:451
Število prenosov:173
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of ball-milling conditions on physical and chemical properties of different lactose types

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj