Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv pogojev mletja s krogličnim mlinom na fizikalno-kemijske lastnosti različnih vrst laktoze : [magistrski študij industrijska farmacija]
ID
Bolha, Matevž
(
Avtor
),
ID
Planinšek, Odon
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2013/Bolha_Matevz_mag_nal_2013.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
laktoza
,
mletje
,
lastnosti mletih delcev
,
farmacija
,
termična analiza
,
vrstična elektronska mikroskopija
,
farmacevtska industrija
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Bolha]
Leto izida:
2013
Št. strani:
54 f.
PID:
20.500.12556/RUL-44276
UDK:
541.11+66.04(043.3)
COBISS.SI-ID:
3397489
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2246
Število prenosov:
345
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of ball-milling conditions on physical and chemical properties of different lactose types
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj