izpis_h1_title_alt

Protective effect of linalool, myrcene and eucalyptol against t-butyl hydroperoxide induced genotoxicity in bacteria and cultured human cells
Mitić-Ćulafić, Dragana (Avtor), Žegura, Bojana (Avtor), Nikolić, Biljana (Avtor), Vuković-Gačić, Branka (Avtor), Knežević-Vukčević, Jelena (Avtor), Filipič, Metka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.fct.2008.11.015 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioxidants, antigenotoxicity, bacterial reverse mutation assay, Comet assay, human cells in vitro, monoterpenes
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:str. 260-266
Številčenje:Vol. 47, issue 1
UDK:577
ISSN pri članku:0278-6915
DOI:10.1016/j.fct.2008.11.015 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:1940047 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:448
Število prenosov:187
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Food and chemical toxicology
Skrajšan naslov:Food chem. toxicol.
Založnik:Elsevier
ISSN:0278-6915
COBISS.SI-ID:1218325 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj