Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Protective effect of linalool, myrcene and eucalyptol against t-butyl hydroperoxide induced genotoxicity in bacteria and cultured human cells
ID
Mitić-Ćulafić, Dragana
(
Avtor
),
ID
Žegura, Bojana
(
Avtor
),
ID
Nikolić, Biljana
(
Avtor
),
ID
Vuković-Gačić, Branka
(
Avtor
),
ID
Knežević-Vukčević, Jelena
(
Avtor
),
ID
Filipič, Metka
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.fct.2008.11.015
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
antioxidants
,
antigenotoxicity
,
bacterial reverse mutation assay
,
Comet assay
,
human cells in vitro
,
monoterpenes
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2009
Št. strani:
Str. 260-266
Številčenje:
Vol. 47, issue 1
PID:
20.500.12556/RUL-37185
UDK:
577
ISSN pri članku:
0278-6915
DOI:
10.1016/j.fct.2008.11.015
COBISS.SI-ID:
1940047
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1664
Število prenosov:
376
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food and chemical toxicology
Skrajšan naslov:
Food chem. toxicol.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0278-6915
COBISS.SI-ID:
1218325
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj