izpis_h1_title_alt

Protective effect of linalool, myrcene and eucalyptol against t-butyl hydroperoxide induced genotoxicity in bacteria and cultured human cells
ID Mitić-Ćulafić, Dragana (Avtor), ID Žegura, Bojana (Avtor), ID Nikolić, Biljana (Avtor), ID Vuković-Gačić, Branka (Avtor), ID Knežević-Vukčević, Jelena (Avtor), ID Filipič, Metka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.fct.2008.11.015 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioxidants, antigenotoxicity, bacterial reverse mutation assay, Comet assay, human cells in vitro, monoterpenes
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 260-266
Številčenje:Vol. 47, issue 1
PID:20.500.12556/RUL-37185 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577
ISSN pri članku:0278-6915
DOI:10.1016/j.fct.2008.11.015 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:1940047 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1664
Število prenosov:376
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food and chemical toxicology
Skrajšan naslov:Food chem. toxicol.
Založnik:Elsevier
ISSN:0278-6915
COBISS.SI-ID:1218325 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj