izpis_h1_title_alt

The science of sugar confectionery
ID Edwards, W. P. (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&doc_number=009226397&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:živila, živilska tehnologija, konditorstvo, konditorski izdelki, bonboni, karamele, žvečilni gumi, sladkor, sladkorni izdelki, sirupi, želirna sredstva, emulgatorji, aditivi, barvila, arome
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Cambridge
Založnik:Royal Society of Chemistry
Leto izida:2000
Št. strani:X, 166 str.
PID:20.500.12556/RUL-37091 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.144:641.1
COBISS.SI-ID:4276344 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1969
Število prenosov:343
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj