Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The science of sugar confectionery
ID
Edwards, W. P.
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&doc_number=009226397&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
živila
,
živilska tehnologija
,
konditorstvo
,
konditorski izdelki
,
bonboni
,
karamele
,
žvečilni gumi
,
sladkor
,
sladkorni izdelki
,
sirupi
,
želirna sredstva
,
emulgatorji
,
aditivi
,
barvila
,
arome
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Cambridge
Založnik:
Royal Society of Chemistry
Leto izida:
2000
Št. strani:
X, 166 str.
PID:
20.500.12556/RUL-37091
UDK:
664.144:641.1
COBISS.SI-ID:
4276344
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2419
Število prenosov:
364
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj