izpis_h1_title_alt

Anthocyanins profile, total phenolics and antioxidant activity of black currant ethanolic extracts as influenced by genotype and ethanol concentration
ID Nour, Violeta (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Jakopič, Jerneja (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.03.105 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:liker črnega ribeza, liker, črni ribez, antociani, antioksidanti, fenolne spojine, sorte, etanol
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 961-966
Številčenje:Vol. 141, Iss. 2
PID:20.500.12556/RUL-36890 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.723:663.23:546.23
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2013.03.105 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7544697 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1385
Število prenosov:292
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj