Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Anthocyanins profile, total phenolics and antioxidant activity of black currant ethanolic extracts as influenced by genotype and ethanol concentration
ID
Nour, Violeta
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
),
ID
Jakopič, Jerneja
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.03.105
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
liker črnega ribeza
,
liker
,
črni ribez
,
antociani
,
antioksidanti
,
fenolne spojine
,
sorte
,
etanol
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 961-966
Številčenje:
Vol. 141, Iss. 2
PID:
20.500.12556/RUL-36890
UDK:
634.723:663.23:546.23
ISSN pri članku:
0308-8146
DOI:
10.1016/j.foodchem.2013.03.105
COBISS.SI-ID:
7544697
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1633
Število prenosov:
300
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food chemistry
Skrajšan naslov:
Food chem.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj