izpis_h1_title_alt

Fatty acids and alpha-tocopherol composition in hazelnut (Corylus avellana L.): a chemometric approach to emphasize the quality of European germplasm
Bacchetta, L. (Avtor), Aramini, Michele (Avtor), Zini, A. (Avtor), Giammatteo, V. (Avtor), Spera, D. (Avtor), Drogoudi, P. (Avtor), Rovira, M. (Avtor), Silva, A. P. (Avtor), Solar, Anita (Avtor), Botta, R. (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1007/s10681-013-0861-y Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:leska, maščobne kisline, alfa tokoferol, kakovost, kemična sestava, hazelnut, corylus avellana, fatty acids, alpha tocopherol, chemical composition, germplasm
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:str. 57-73
Številčenje:Vol. 191, Iss. 1
UDK:634.5
ISSN pri članku:0014-2336
DOI:10.1007/s10681-013-0861-y Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7460985 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:452
Število prenosov:177
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Euphytica
Skrajšan naslov:Euphytica
Založnik:Springer
ISSN:0014-2336
COBISS.SI-ID:6038279 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj