Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fatty acids and alpha-tocopherol composition in hazelnut (Corylus avellana L.): a chemometric approach to emphasize the quality of European germplasm
ID
Bacchetta, Loretta
(
Avtor
),
ID
Aramini, Michele
(
Avtor
),
ID
Zini, A.
(
Avtor
),
ID
Giammatteo, V.
(
Avtor
),
ID
Spera, D.
(
Avtor
),
ID
Drogoudi, P.
(
Avtor
),
ID
Rovira, Merce
(
Avtor
),
ID
Silva, Ana Paula
(
Avtor
),
ID
Solar, Anita
(
Avtor
),
ID
Botta, Roberto
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1007/s10681-013-0861-y
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
leska
,
maščobne kisline
,
alfa tokoferol
,
kakovost
,
kemična sestava
,
hazelnut
,
corylus avellana
,
fatty acids
,
alpha tocopherol
,
chemical composition
,
germplasm
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 57-73
Številčenje:
Vol. 191, Iss. 1
PID:
20.500.12556/RUL-36876
UDK:
634.5
ISSN pri članku:
0014-2336
DOI:
10.1007/s10681-013-0861-y
COBISS.SI-ID:
7460985
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2695
Število prenosov:
421
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Euphytica
Skrajšan naslov:
Euphytica
Založnik:
Springer
ISSN:
0014-2336
COBISS.SI-ID:
6038279
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj