izpis_h1_title_alt

Fatty acids and alpha-tocopherol composition in hazelnut (Corylus avellana L.): a chemometric approach to emphasize the quality of European germplasm
ID Bacchetta, Loretta (Avtor), ID Aramini, Michele (Avtor), ID Zini, A. (Avtor), ID Giammatteo, V. (Avtor), ID Spera, D. (Avtor), ID Drogoudi, P. (Avtor), ID Rovira, Merce (Avtor), ID Silva, Ana Paula (Avtor), ID Solar, Anita (Avtor), ID Botta, Roberto (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1007/s10681-013-0861-y Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:leska, maščobne kisline, alfa tokoferol, kakovost, kemična sestava, hazelnut, corylus avellana, fatty acids, alpha tocopherol, chemical composition, germplasm
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 57-73
Številčenje:Vol. 191, Iss. 1
PID:20.500.12556/RUL-36876 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.5
ISSN pri članku:0014-2336
DOI:10.1007/s10681-013-0861-y Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7460985 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2695
Število prenosov:421
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Euphytica
Skrajšan naslov:Euphytica
Založnik:Springer
ISSN:0014-2336
COBISS.SI-ID:6038279 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj