izpis_h1_title_alt

Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), Slatnar, Ana (Avtor), Schmitzer, Valentina (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Veberič, Robert (Avtor), Koron, Darinka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2012.11.038 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:črni ribez, sorte, glivična okužba, drepanopeziza ribis, septoria ribis, sladkorji, organske kisline, fenolne spojine, black currant, cultivars, sugars, organic acids, phenolic compounds, septora leaf spot, black currant leaf spot
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:str. 399-409
Številčenje:Vol. 150
UDK:634.72
ISSN pri članku:0304-4238
DOI:10.1016/j.scienta.2012.11.038 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7389817 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:534
Število prenosov:172
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Scientia horticulturae
Skrajšan naslov:Sci. hortic.
Založnik:Elsevier
ISSN:0304-4238
COBISS.SI-ID:5191687 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj