Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
ID
Mikulič Petkovšek, Maja
(
Avtor
),
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
),
ID
Schmitzer, Valentina
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
),
ID
Koron, Darinka
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2012.11.038
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
črni ribez
,
sorte
,
glivična okužba
,
drepanopeziza ribis
,
septoria ribis
,
sladkorji
,
organske kisline
,
fenolne spojine
,
black currant
,
cultivars
,
sugars
,
organic acids
,
phenolic compounds
,
septora leaf spot
,
black currant leaf spot
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 399-409
Številčenje:
Vol. 150
PID:
20.500.12556/RUL-36868
UDK:
634.72
ISSN pri članku:
0304-4238
DOI:
10.1016/j.scienta.2012.11.038
COBISS.SI-ID:
7389817
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2122
Število prenosov:
326
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Scientia horticulturae
Skrajšan naslov:
Sci. hortic.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0304-4238
COBISS.SI-ID:
5191687
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj