izpis_h1_title_alt

Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Schmitzer, Valentina (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Koron, Darinka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2012.11.038 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:črni ribez, sorte, glivična okužba, drepanopeziza ribis, septoria ribis, sladkorji, organske kisline, fenolne spojine, black currant, cultivars, sugars, organic acids, phenolic compounds, septora leaf spot, black currant leaf spot
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 399-409
Številčenje:Vol. 150
PID:20.500.12556/RUL-36868 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.72
ISSN pri članku:0304-4238
DOI:10.1016/j.scienta.2012.11.038 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7389817 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2124
Število prenosov:326
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Scientia horticulturae
Skrajšan naslov:Sci. hortic.
Založnik:Elsevier
ISSN:0304-4238
COBISS.SI-ID:5191687 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj