izpis_h1_title_alt

Low leaf to fruit ratio delays fruit maturity of 'Lapins' sweet cherry on Gisela 5
Usenik, Valentina (Avtor), Oražem, Primož (Avtor), Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2010.06.008 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cherries, prunus avium, leaf to fruit ratio, ripening, fruit quality, phenolic compounds, sugars, organic acids
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:str. 33-36
Številčenje:Vol. 126, No. 1
UDK:634.232
ISSN pri članku:0304-4238
COBISS.SI-ID:6348153 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:612
Število prenosov:170
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Scientia horticulturae
Skrajšan naslov:Sci. hortic.
Založnik:Elsevier
ISSN:0304-4238
COBISS.SI-ID:5191687 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:češnja, zorenje, kakovost plodov, sladkorji, organske kisline

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj