Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Low leaf to fruit ratio delays fruit maturity of 'Lapins' sweet cherry on Gisela 5
ID
Usenik, Valentina
(
Avtor
),
ID
Oražem, Primož
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2010.06.008
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
cherries
,
prunus avium
,
leaf to fruit ratio
,
ripening
,
fruit quality
,
phenolic compounds
,
sugars
,
organic acids
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 33-36
Številčenje:
Vol. 126, No. 1
PID:
20.500.12556/RUL-36786
UDK:
634.232
ISSN pri članku:
0304-4238
COBISS.SI-ID:
6348153
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2367
Število prenosov:
366
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Scientia horticulturae
Skrajšan naslov:
Sci. hortic.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0304-4238
COBISS.SI-ID:
5191687
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
češnja
,
zorenje
,
kakovost plodov
,
sladkorji
,
organske kisline
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj