izpis_h1_title_alt

Low leaf to fruit ratio delays fruit maturity of 'Lapins' sweet cherry on Gisela 5
ID Usenik, Valentina (Avtor), ID Oražem, Primož (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2010.06.008 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cherries, prunus avium, leaf to fruit ratio, ripening, fruit quality, phenolic compounds, sugars, organic acids
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 33-36
Številčenje:Vol. 126, No. 1
PID:20.500.12556/RUL-36786 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.232
ISSN pri članku:0304-4238
COBISS.SI-ID:6348153 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1788
Število prenosov:359
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Scientia horticulturae
Skrajšan naslov:Sci. hortic.
Založnik:Elsevier
ISSN:0304-4238
COBISS.SI-ID:5191687 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:češnja, zorenje, kakovost plodov, sladkorji, organske kisline

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj