izpis_h1_title_alt

HPLC-MSn identification and quantification of flavonol glycosides in 28 wild and cultivated berry species
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.06.115 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:berry species, flavanols, HPLC-MS, phenolic compounds, polyphenols, phenols
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 2138-2146
Številčenje:Vol. 135, Issue 4
PID:20.500.12556/RUL-36379 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634:547.972
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2012.06.115 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7198841 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1780
Število prenosov:356
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jagodičevje, polifenoli, divje sorte, kultivarji, fenoli, fenolne spojine, antioksidanti, flavanoli

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj