izpis_h1_title_alt

Fruit quality of Redhaven and Royal Glory peach cultivars on seven different rootstocks
Oražem, Primož (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Hudina, Metka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf2009588 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antociani, breskev, podlage, rast, pridelek, prunus persica, flavans, flavonoli, foliarno gnojenje, organske kisline, sladkorji
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:str. 9394-9401
Številčenje:Vol. 59, No. 17
UDK:634.25
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf2009588 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6814073 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:683
Število prenosov:327
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:anthocyanins, pears, organic acids, sugars, phenolics, flavonols

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj