Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fruit quality of Redhaven and Royal Glory peach cultivars on seven different rootstocks
ID
Oražem, Primož
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Hudina, Metka
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1021/jf2009588
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
antociani
,
breskev
,
podlage
,
rast
,
pridelek
,
prunus persica
,
flavans
,
flavonoli
,
foliarno gnojenje
,
organske kisline
,
sladkorji
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 9394-9401
Številčenje:
Vol. 59, No. 17
PID:
20.500.12556/RUL-36337
UDK:
634.25
ISSN pri članku:
0021-8561
DOI:
10.1021/jf2009588
COBISS.SI-ID:
6814073
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2450
Število prenosov:
515
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:
J. agric. food chem.
Založnik:
American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:
0021-8561
COBISS.SI-ID:
6323975
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
anthocyanins
,
pears
,
organic acids
,
sugars
,
phenolics
,
flavonols
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj