Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Quality analysis of 'Redhaven' peach fruit grafted on 11 rootstocks of different genetic origin in a replant soil
ID
Oražem, Primož
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Hudina, Metka
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.07.078
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
breskev
,
podlage
,
kemična sestava
,
analitične metode
,
vsebost sladkorja
,
antioksidanti
,
organske kisline
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 1691-1698
Številčenje:
Vol. 124, Issue 4
PID:
20.500.12556/RUL-36303
UDK:
634.25:546.23
ISSN pri članku:
0308-8146
DOI:
10.1016/j.foodchem.2010.07.078
COBISS.SI-ID:
6376825
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1691
Število prenosov:
327
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food chemistry
Skrajšan naslov:
Food chem.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj