izpis_h1_title_alt

Quality analysis of 'Redhaven' peach fruit grafted on 11 rootstocks of different genetic origin in a replant soil
ID Oražem, Primož (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Hudina, Metka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.07.078 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:breskev, podlage, kemična sestava, analitične metode, vsebost sladkorja, antioksidanti, organske kisline
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 1691-1698
Številčenje:Vol. 124, Issue 4
PID:20.500.12556/RUL-36303 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.25:546.23
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2010.07.078 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6376825 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1445
Število prenosov:307
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj