Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | breskev, podlage, kemična sestava, analitične metode, vsebost sladkorja, antioksidanti, organske kisline |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano (r6) |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Št. strani: | str. 1691-1698 |
---|
Številčenje: | Vol. 124, Issue 4 |
---|
UDK: | 634.25:546.23 |
---|
ISSN pri članku: | 0308-8146 |
---|
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2010.07.078  |
---|
COBISS.SI-ID: | 6376825  |
---|
Število ogledov: | 754 |
---|
Število prenosov: | 212 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|