izpis_h1_title_alt

HPLC-MS identification of phenols in hazelnut (Corylus avellana L.) kernels
ID Jakopič, Jerneja (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Solar, Anita (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.06.011 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:hazelnuts, kernels, HPLC-MS, phenolic compounds, flavanols, antioxidant activity, phenols, analythical methods
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 1100-1106
Številčenje:Vol. 124, Issue 3
PID:20.500.12556/RUL-36302 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.54:547.972
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2010.06.011 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6373753 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1811
Število prenosov:446
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:leska, lešnik, jedrca, fenoli, fenolne spojine, antioksidanti, flavanoli, analitične metode

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj