Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The influence of organic/integrated production on the content of phenolic compounds in apple leaves and fruits in four different varieties over a 2-year period
ID
Mikulič Petkovšek, Maja
(
Avtor
),
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4093
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
jablana
,
sorte
,
fenoli
,
fenolne spojine
,
flavonoidi
,
integrirano pridelovanje
,
organsko pridelovanje
,
fruit growing
,
apples
,
cultivars
,
phenols
,
phenolic compounds
,
flavonoids
,
antioxidants
,
integrated production
,
organic production
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 2366-2378
Številčenje:
Vol. 90, Issue 14
PID:
20.500.12556/RUL-36301
UDK:
634.11:631.524.86
ISSN pri članku:
0022-5142
DOI:
10.1002/jsfa.4093
COBISS.SI-ID:
6373497
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2000
Število prenosov:
344
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:
J. Sci. Food Agric.
Založnik:
Academic Press
ISSN:
0022-5142
COBISS.SI-ID:
6595079
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj