izpis_h1_title_alt

Flavonoid, tannin and hypericin concentrations in the leaves of St. John-s wort (Hypericum perforatum L.) are affected by UV-B radiation levels
ID Germ, Mateja (Avtor), ID Stibilj, Vekoslava (Avtor), ID Kreft, Samo (Avtor), ID Gaberščik, Alenka (Avtor), ID Kreft, Ivan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.03.008 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:hipericin, polifenoli, zdravilna zelišča, hypericum perforatum, tanini, flavonoidi, UV-B sevanje
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 471-474
Številčenje:Vol.122, Issue 3
PID:20.500.12556/RUL-36281 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2010.03.008 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6251897 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1919
Število prenosov:414
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:flavonoids, hypericins, polyphenols, tanins, UV-B radiations

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj