izpis_h1_title_alt

Flavonoid, tannin and hypericin concentrations in the leaves of St. John-s wort (Hypericum perforatum L.) are affected by UV-B radiation levels
Germ, Mateja (Avtor), Stibilj, Vekoslava (Avtor), Kreft, Samo (Avtor), Gaberščik, Alenka (Avtor), Kreft, Ivan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.03.008 Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:hipericin, polifenoli, zdravilna zelišča, hypericum perforatum, tanini, flavonoidi, UV-B sevanje
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:str. 471-474
Številčenje:Vol.122, Issue 3
UDK:543
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2010.03.008 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6251897 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:397
Število prenosov:131
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Applied Science Publishers
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:flavonoids, hypericins, polyphenols, tanins, UV-B radiations

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj