Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Flavonoid, tannin and hypericin concentrations in the leaves of St. John-s wort (Hypericum perforatum L.) are affected by UV-B radiation levels
ID
Germ, Mateja
(
Avtor
),
ID
Stibilj, Vekoslava
(
Avtor
),
ID
Kreft, Samo
(
Avtor
),
ID
Gaberščik, Alenka
(
Avtor
),
ID
Kreft, Ivan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.03.008
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
hipericin
,
polifenoli
,
zdravilna zelišča
,
hypericum perforatum
,
tanini
,
flavonoidi
,
UV-B sevanje
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 471-474
Številčenje:
Vol.122, Issue 3
PID:
20.500.12556/RUL-36281
UDK:
543
ISSN pri članku:
0308-8146
DOI:
10.1016/j.foodchem.2010.03.008
COBISS.SI-ID:
6251897
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1922
Število prenosov:
414
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food chemistry
Skrajšan naslov:
Food chem.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
flavonoids
,
hypericins
,
polyphenols
,
tanins
,
UV-B radiations
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj