izpis_h1_title_alt

Degradation of rutin and polyphenols during the preparation of tartary buckwheat bread
Vogrinčič, Maja (Avtor), Timoracká, Mária (Avtor), Melichacova, Silvia (Avtor), Vollmannová, Alena (Avtor), Kreft, Ivan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf9045733 Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioksidanti, tatarska ajda, pšenica, fagopyrum tataricum, triticum aestivum, bread, rutin, polifenoli, hplc, folin, dpph, tartary buckwheat, wheat, bread, baking rutin, quercetin, antioxidant activity, total polyphenols, dpph, folin, hplc
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:str. 4883-4887
Številčenje:Vol. 58, No. 8
UDK:633
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf9045733 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6243961 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:581
Število prenosov:479
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Novo okno

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj