Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The effect of prohexadione-calcium on the phenolic content in developing fruits and leaves of apple trees
ID
Mikulič Petkovšek, Maja
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.world-food.net/scientficjournal/2009/issue3/pdf/agriculture/32.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
jablana
,
odpornost na bolezni
,
škrlup
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2009
Št. strani:
Str. 369-375
Številčenje:
Vol. 7, no. 3/4
PID:
20.500.12556/RUL-36266
UDK:
634.1
ISSN pri članku:
1459-0255
COBISS.SI-ID:
6167161
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1403
Število prenosov:
228
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:
Int. j. food, agric. environ.
Založnik:
WFL Publisher
ISSN:
1459-0255
COBISS.SI-ID:
3697528
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj