izpis_h1_title_alt

The effect of prohexadione-calcium on the phenolic content in developing fruits and leaves of apple trees
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.world-food.net/scientficjournal/2009/issue3/pdf/agriculture/32.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jablana, odpornost na bolezni, škrlup
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 369-375
Številčenje:Vol. 7, no. 3/4
PID:20.500.12556/RUL-36266 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1
ISSN pri članku:1459-0255
COBISS.SI-ID:6167161 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1125
Število prenosov:224
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:Int. j. food, agric. environ.
Založnik:WFL Publisher
ISSN:1459-0255
COBISS.SI-ID:3697528 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj