izpis_h1_title_alt

Auswirkungen der Etablierung des International Food Standards (IFS) in Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft : inhaltsanalytische Aufarbeitung von qualitativen Expertengesprächen zum Stellenwert des IFS in zertifizierten Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft
ID Plank, Roswitha (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://d-nb.info/996063838/04 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Nemški jezik
Ključne besede:živila, kakovost živil, nadzor nad živili, varnost živil, živilska industrija, trgovina z živili, standardi, ISO 9001, ISO 22000, dobra proizvodna praksa, GMP, Avstrija
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Wien
Založnik:Guthmann-Peterson
Leto izida:2009
Št. strani:207 str.
PID:20.500.12556/RUL-32887 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664+338.43:614.31
ISBN:978-3-900782-04-7
COBISS.SI-ID:3883640 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1602
Število prenosov:235
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj