Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Auswirkungen der Etablierung des International Food Standards (IFS) in Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft : inhaltsanalytische Aufarbeitung von qualitativen Expertengesprächen zum Stellenwert des IFS in zertifizierten Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft
ID
Plank, Roswitha
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://d-nb.info/996063838/04
Galerija slik
Jezik:
Nemški jezik
Ključne besede:
živila
,
kakovost živil
,
nadzor nad živili
,
varnost živil
,
živilska industrija
,
trgovina z živili
,
standardi
,
ISO 9001
,
ISO 22000
,
dobra proizvodna praksa
,
GMP
,
Avstrija
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Wien
Založnik:
Guthmann-Peterson
Leto izida:
2009
Št. strani:
207 str.
PID:
20.500.12556/RUL-32887
UDK:
664+338.43:614.31
ISBN:
978-3-900782-04-7
COBISS.SI-ID:
3883640
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1607
Število prenosov:
235
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj