Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Antioksidativni potencial otrobov pire, navadne in tatarske ajde
ID
Lukšič, Lea
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://aas.bf.uni-lj.si/marec2013/13Luksic.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
buckwheat
,
tartary buckwheat
,
spelt
,
antioxidants
,
phenols
,
polyphenols
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 117-124
Številčenje:
Vol. 101, št. 1
PID:
20.500.12556/RUL-17697
UDK:
633
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
7542649
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2585
Število prenosov:
292
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
navadna ajda
,
pira
,
tatarska ajda
,
polifenoli
,
tanini
,
antioksidanti
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj