izpis_h1_title_alt

Antioksidativni potencial otrobov pire, navadne in tatarske ajde
Lukšič, Lea (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/marec2013/13Luksic.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:buckwheat, tartary buckwheat, spelt, antioxidants, phenols, polyphenols
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 117-124
Številčenje:Vol. 101, št. 1
UDK:633
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:7542649 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1126
Število prenosov:257
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:navadna ajda, pira, tatarska ajda, polifenoli, tanini, antioksidanti

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj